Saya Sudah Langsing

Ketinggian = 160 cm
Berat = 48 kg

Today i rasa my achieve dlm menguruskan badan telah tercapai.....48kg..ya!!i memang target berat badan i 48kg..kalau sebelum ini..i 52kg..serius cakap..nampak je kurus..tapi sebab i tinggi..maybe itu tercover..tetapi sebenarnye sedikit gemuk..tidak byk..tapi sikit la..arghh..tipikal woman...amat takut pada kegemukan..ya dan itu ANIS....

Kenapa i tidak suka kepada berat 52kg..ok..pendedahan ekslusif i buat pada entry i yang ke 6 dalam marathon entry...sbb..dengan berat 52kg..i sangat susah nak cari saiz seluar...n sangat kecewa bila nak beli levis tapi woman size macam not fit with me..cedey tau...muka tersenyum senyum dapat seluar baru tapi hati sedih seluar bersaiz besar.....

48kg adalah berat badan yang ideal untuk i..so kekalkan usaha untuk maintain kan berat badan..u are good anis..cop..cop..tapi arini dah makan..nasi lemak..roti canai..pizza royal masala...nasi makan tghr..mm..macam mana tuh?????

Comments

zubaidah said…
oiiii terase aku!!!
Anonymous said…
adusss
anis...leh lak ckp sal berat n kurus nih...
cmne ek...anis mmg r,sanggup tak mkn..
aku len..huhuhu....
LUVLYDIYANA said…
bedot : ko comey...aku????

ema : weh..aku makan la..cuma taraf pemakanan aku turun mendadak dgn kes keliwon kat sekolah..ekk...ader kaitan ke..hihi

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar