Risau



I risau...



1. I risau bila tadi i call Kema.Kema cerita ramai kawan2 i dah nak bertunang dan bakal berkahwin tahun depan. I risau sebab i masih single lagi tapi kawan2 semua sudah nak kawin.



2. I risau bila kawan2 sudah kawin,I pasti sudah kekurangan kawan untuk lepak , berhibur dan bersuka ria bersama. Mesti dah susah nak ajak kuar. Macam tak best call isteri orang ajak kuar tengok wayang berhibur macam dah terlupa ader suami kat rumah nak makan isteri tak balik2 sebab i ajak g karaoke plak pastu..ngeh2..



3. I risau kalau i tiada jodoh @ lambat kahwin



4. I risau bila i ader impian..tapi i tak dapat capai impian i...tapi benda yang i taknak i dapat...





I risau.....

Comments

Anonymous said…
rileks anis...better u wait for the best person...ada la jodoh tu..mgkn skrg lelaki itu tgh mencari kekayaan nya untuk u..heee
-rosziana-

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar