Monday, July 20, 2009

Risau



I risau...



1. I risau bila tadi i call Kema.Kema cerita ramai kawan2 i dah nak bertunang dan bakal berkahwin tahun depan. I risau sebab i masih single lagi tapi kawan2 semua sudah nak kawin.



2. I risau bila kawan2 sudah kawin,I pasti sudah kekurangan kawan untuk lepak , berhibur dan bersuka ria bersama. Mesti dah susah nak ajak kuar. Macam tak best call isteri orang ajak kuar tengok wayang berhibur macam dah terlupa ader suami kat rumah nak makan isteri tak balik2 sebab i ajak g karaoke plak pastu..ngeh2..



3. I risau kalau i tiada jodoh @ lambat kahwin



4. I risau bila i ader impian..tapi i tak dapat capai impian i...tapi benda yang i taknak i dapat...





I risau.....

1 comment:

Anonymous said...

rileks anis...better u wait for the best person...ada la jodoh tu..mgkn skrg lelaki itu tgh mencari kekayaan nya untuk u..heee
-rosziana-

PHD IS A LONELY JOURNEY