Monday, July 6, 2009

Marathon Entry



I rase sudah 7 hari bersamaan seminggu i tak update entry..maaf kerana dakwat pen telah habis...cis..penipu...murahan punya penipu sebab kau update gune komp..mane sesat plak isu2 pen disini..tapi mmg btol..dis week i byk kerja smpai dakwat pen pun habis nak menulis..dah juga hilang sebab lupa letak mana..kau memang PELUPA anis..lately memang mengalami masalah mental sket.RETARD.Hahahaha...

Story in a week mmg berlambak lambak tak update.Sbb ini blog.Kalau kamu selsema or di gigit semut pun harus di update bukan.Apatah lagi cerita cerita sensasi seperti Anis Scandal Baru Fahrin.....Cinta Anis Bukanlah Rahsia dan Anis dan Fahrin Berbulan Madu di Italy...Itu lagi lah kene update...maaf kerana mengadakan segmen menguji kesabaran.Jap jap.I dah buat entry budget artis di sini.Budget macam Lisa Surihani scandal ngn Fahrin.Baik i stop dari semua orang blah.Plz..plz..merayu konon... :P

Sudah 7 hari tak mengupdate entry...so cerita pun perlu letak 7 jugak kah..namun 7 bukan no kegemaran..i suke no 9..no telefon pun banyak no 9...sbb 9 itu cantik..bley di ubah menjadi 6...nombor lain mane leh wat gituww..tapi bilangan 9 sangat lah banyak.kalau gaji sampai 9 angka...i adalah jutawan...perghh..mungkin boleh join kelab Puan Sri kalau gaji 9 angka..dan mungkin jadikan Italy sebagai rumah kedua...kenapa pilih Italy?Sbb i nak g Italy.Owh..mesti masing2 ader negara yang ingin di lawatikan.kalau i..i pilih Italy....Italy..Italy...Italy..Ok..berangan jap...letak kaki atas meja...cis..tak sopan nyerrrr!!!!

Penulisan berunsurkan 9 akan terhenti disini..so masih ada lagi 6 entry untuk di update kan..haha..tgk..tgk..bukan kah 9 dan 6 itu menarik????taksub ..taksub.....Ok..bancuh milo dulu.My favourite.Hot Chocolate sudah habis di rumah.Mak...jom g tesco ..join housewives club tolak troli..ngeh2... :)

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI