Wednesday, July 8, 2009

Goodbye My Fren

Goodbye my friend it´s hard to die
When all the birds are singing
In the sky
Now that spring is in the air
Pretty girls are everywhere
Think of me and i´ll be there




~goodbye tya..i will miss our sweet moment together~


TYA....ko ingat tak lagi lagu tu...Time kite menjadi senior yang hot hot dulu...kiter selalu nyanyi lagu tu kan..Season In The Sun.. lagu tema untuk Cataluna 9802 cemerlang..syukurrr...HAHA..tak boleh blah..lawak gile..batch kite sangat glamour kan..sampai ader nama batch gituww..datang sekolah tak payah introduce kite SPM tahun berapa..juz introduce we are CATALUNA..pergh...semua cikgu kenal sampai sekarang..macam berhantu plak i rase name tu.....sampai students sekolah pun tercari cari siapa budak2 batch CATALUNA tu...i rase kite patut buat sejarah penubuhan CATALUNA....n TYA kene jadi die punye pengerusi coz ko yang cipta nama tu kan......CATALUNA 9802....

Kalau ader buku sejarah CATALUNA terbitan Dewan Bahasa dan Pustaka...mesti ader cerita pasal group kite dulu.Tya,Anis,Ema,Moon,Anne,Aida,Paeh,Zura,Wan,Aimi,Farah,Yanti,Elina,Shira.Perghhh..mane de senior yang idea kreatif giler sampai sanggup panjat asrama...tulis2 nama batch kat tangan guna inai....Senior otai betul kite dulu kan..patut kiter glamour.....Tapi yang best..kiter otai..cikgu marah kiter..tapi kite still dapat result berwarna warna..buat orang kagum gituwww.ala..biasala..zaman sekolah..siapa yang tak ponteng prep..siapa yang tak semayang kat dorm..siapa yang tak suke turun masjid lambat..tu TAK BEST..takde kenangan nak cite kat anak cucu nanti...nanti kite bley citer kat anak cucu nanti...'mummy dulu kat sekolah suke ponteng prep duduk dorm sebab mummy malas nak siap g prep pakai baju sekolah'...haha..anak-anak memanggil diriku mummy....terasa seperti IRISH..biasala..mata dah hazel..sponsor by FreshKon..eyelashes dah panjang..sponsor by Elianto ..yerkss...annoyed...

Cataluna dulu memang creative kan..patut kiter di kenang sepanjang zaman.Time sambut birthday TYA dulu pun i tak bley lupe..semangat sambut birthday last2 kene mencangkung tepi longkang kena amik nama sebab nyanyi tak ingat diri macam artis.Ah..kite lupe jemput cikgu tu sekali..weh..dah lupe la name cikgu yang single kuat marah tu....biasala..wanita yang terlebih horman suke emo2 kat kite kan.....Time BBQ pun nak marak..buat birhtday party pun nak marah..biasala...dah nama budak hostel nak cari hiburan..tapi warden suke jeles..memang tak boleh blah...

I suke kenangan time TYA ajar 1 batch menari kat bilik dobi....tapi tu untuk kelas ko jekan..students science buat dikir barat konon....students akaun buat tarian cik Siti..dari dulu Siti jadi idol..patut sekarang sudah macam Siti jugaaaa...

Huh...sangat best ingat kenangan dulu...yang paling best...relationship kite still close dari dulu sampai sekarang..still lagi kuat gossip macam kat bilik Prep dari dulu sampai sekarang..still lagi suke buat orang lagi annoyed ngan kite....still lagi suke hot2 macam artis...

Dan yang paling best buat orang jeles n ingat Cataluna sampai mati..sampai nak tulis lagi name batch kite kat asrama macam idol...sbb kite otai yang berjaya bukan...Aimi dah ke UK dengan PHD nya..Tya dah ke Aussie dengan masternya...Moon dah ke Sabahan dengan pharmacistnya...Ema dengan Therapistnya...Zura dengan Banker nye..Anne dengan engineering nya...I???tak bley jadi ni....kene sambung master jugak...baru CATALUNA gituwwww...

N i always miss all the CATALUNA...bila nak reunion baby????????







1 comment:

Tyazizul said...

weh..aku br je bace..walamak..terharu siot....
sayang anis..mana cok peneram x smpei2..
kelas aku koi 2..
ko apa habaq?
sihat??
hmm..windu sungguhh kat saudari yg chantekkk manis rupawan..aku laa yg menaikkan skola tu..malas nk ingat skola ape tu?yuckss

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI