Aku Merinduimu TYA





Semalam i jumpe my best mate lagi..TYAILYANA before she flies to Aussie..Wa...i'm gonna miss her.....uwaa..uwa...uwa...dah nangis ni..sampai sekotak tisu habis.arghh sentimental...tipikal women..mesti nak selitkan bab2 nangis sket.citer melayu isteri kene dera pun beria ria nak nangis....tu belum lagi kisah si Tanggang..kisah Intan..filem hindustan..isk..lagi syahdu.rasernye..dat y i suke action movie...takde unsur tangisan dalam kerinduan.Oleh itu..Transformer yang TERBAIK.Tapi tetap nak sedih jugak time Sam Witwicky mati.Sudah...sudah..baik ngaku.Kau memang ratu air mata.Tapi mungkin dah kurang sedikit sekarang dengan kehidupan yang membahagiakan bersama teman teman especially TYA..ok..kembali kepada tajuk..i'm with TYA..


Berkaraoke bersama TYA sumpah best.N dis is our 1st time karaoke together.Ok..sila catat dalam diari masing2.Anis dan Tya Pertama Kali Karoke Pada 5 July 2009.Opss..perlu ke??Dah2..tak payah..teruskan saja pembacaan..5 entry to go...jgn lupe ye..Milo i pun dah siap di bancuh..sedap gituwww...Milo Anis memang yang terbaik.Sila datang rumah jika nak milo yang terbaik ok!...Dah2..jangan lari tajuk.Milo dan Tya tidak same.Walaupun kedua duanya adalah my favourite..tapi masih tidak same.....

Menikmati McD sambil bergossip bersama TYA sangat menarik..dari hal2 wanita desprate..lelaki desparate juga abg tik hinsim din bisik siki pinding2 dimuatkan dalam agenda gossip....tu belum lagi gossip artis...mesti 1 malam pun tak hbs bukan..wa..i rindu...tgh planning nak g aussie ni....sambung gossip di sana ya.....wish me wish me wish me..berjaya g!!hihihi.....

Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar