Saya di KL

I kini berada di bumi ambia.owh..indah nya jika dapat kesana bukan.Serius.Memang nak pegi.Tapi tiada keizinan lagi.Lalu i membawa diri pergi ke KL berjumpa my fren Ava Adore.Merajuk hati nampak.Hihihi.....

Sebelum cuti sekolah habis..i memang nak enjoy with my frens..my family..last week sudah masa bersama family.So dis week..i jalan2 ke sini...

Perjalanan di mulakan dengan menaiki pengangkutan Konsurtium JFP6534.I memang malas nak driving sekarang.Ketika saya masih student..i kerap jugak ulang alik KL-Bgn Serai.But now..i malas.Malas sbb kereta saya kecik..tak bley speed..Aikk...baru sekarang nak rase kereta tu kecik atau saja nak buat mogok lapar kata nak tukar kereta besar sket..huahuahua.Tamak....T____T

Aktiviti semalam diisikan dengan membuat solat jamak dan memandikan diri dan juga mengeluarkan diri ke Jusco Bukit Raja.I keluar dengan Laa, Aimi, Mira, Nalim n Bf Mira.

Cerita Monster vs Alien sumpah sangat kelakar.Omaigod.Sampai laa pun gelak besar..satu cinema je dgr suara die.Kalau ader pertandingan gelak..i tau ..Laa pasti menang tanpa bertanding..dengan sokongan padu dari kawan2.Uceh.hihi....N i suke BOB..si jelly..sangat kelakar ok!!

Sekian untuk entry kali ini..i post dis entry from laa's house.Nak g masak jap.Uceh......

Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar