Sunday, June 28, 2009

Review Of Transformer:Revenge Of Fallen

Movie Of The Year.Sumpah Best.I sudah tengok pada hari ini dengan memegang tiket G-14 cinema no 4..tayangan pukul 12.30 tgh.....

Sebelum meneruskan penulisan...sorry to Ema..i dah tgk dulu...janji nak tgk 10hb..tapi hati meronta nak tgk jugak nak tgk jugak...so..excited lebey..start kereta...brooooommm..terus menuju ke Taiping Sentral membawa anak-anak...eh..mcm makcik2 pulak...pergi cinema membawa anak-anak dan memesan popcorn combo....mm..mungkin 10 tahun lagi boleh begitu..membawa anak comel menonton upin dan upin 5 : sesat di tahun 2008.....tunjuk pada anak comel...tahun 2008 mamanya masih menaiki komuter..terkepit di celah celah indon busuk tak tahan bau macam tengit....kerana di tahun itu...anak comel tak tahu apa itu komuter kerana perkhidmatan komuter telah dihentikan dan digantikan dengan bullet train..kene reject sbb perkihdmatan lembabbbb bangatttt....suke berenti tiba2...sesak nak mampuss..ok.ok...saya emo dengan komuter..ngaku...ngaku....HAHA..


I sangat teruja tgk Transformer 2.Best.Sumpah best.Cis..berapa kali nak ulang da...sampai i rasa macam nak suruh ulang lagi sekali tapi kalau nak tgk lagi sekali..sila bayar ok.Kau ingat free??

1st..i suke autobots..sangat kelakar....n cute juga..maybe sbb i memang suke BumbleBee since dari Transformer 1 lagi.Sangat cute bila Bee manja2 dengan Sam.Sukeeeee.....

2nd....i suke action die.Disamping itu...transformer kali ni mcm sket action die berbanding transformer 1.Jadi takjub sampai mulut ternganga ok.haha..nasib baik dalam wayang kau.gelap.So...no body know...lagipun i memang minat action movies..katakan saja...wolverine...terminator...dan bakal menyusuk G I Joe...pasti i suke.best2...ulang pleaseeeee....

3rd..paling suke loving couple megan fox n sam witwicky..loving gile.i sedih juga time part sam mati kejap tu...uwaa..bf mati..siapa yg tak sedih la..eh..i plak yg tereffect nye.. :)..megan fox sgt loyal ok.n i hope i can meet someone so i nak be loyal mcm megan fox jugaaa...dulu i try to be loyal..tapi orang itu tidak setia...siap tinggalkan i juz a reason yg tak bley pakai langsung...ah..sudah2..tak nak ingt...yg penting..i have my own prinsip...i'll be loyal to my love mcm megan fox...

4rd..i suke megan fox...dah2..berapa kali nak ulang da....ok..memang i suke...i suke sbb her beautiful face n so sexy...wish2 nak body mcm megan fox..then suke style die yg pakai boots with white jeans...i likeeeeeeeee..

5th...i juga suka mum n dad sam..sangat kelakar.paling kelakar mak die.memang since dari transformer 1..2 watak ni macam kelakar sket...siyes lawak!

6th...ah..sudah sudahla..takleh nak buat review byk sgt..nanti i bercerita sampai 2 jam 15 min lak..tapi yg pasti..nak tgk lagi...best..best.. :0

6 comments:

ahamimokhi said...

ko ni asyik bersumpah je dlm blog.......
aku pun nak tgk gak tranformers nih....

HASNIZA IBRAHIM said...

aku x bca review ko..bwekkkkkkkkk.. ;p

FaKhRuL... said...

salam..wooohh..dh tgk ea transformer bru tu..cm bez je..hehehe..pape pn..tumpang lalu ea kt blog ni..hehe..:)

FaKhRuL... said...

jgn lpe ea tgk blog kte..hehehe..usha2 je la nt..hehe

LUVLYDIYANA said...

mmg best transformer baru..dah tgk ke blom..i dah visit ur blog.. :)

Azwandy Bin Muhamad said...

wa...
Dah lama x tgk movie kat wayang...
Huhu...

PHD IS A LONELY JOURNEY