My New Hobby....

Sekarang saya mempunyai hobi baru.....
Shopping Online!!


I rasa it is not too bad dengan shopping online.Harga die ok.Affordable.N the materials pun..semua lawa.Yeay..semua lawa..baju lawa..heels lawa..shawl lawa...tapi i more interested to heels..n..shoes..sumpah lawa....

I suka this website.Barang2 die sgt chic.Maybe baju die mcm not suitable for muslims..tapi i rasa..as long as korang pandai mix n match...apa baju pun boleh pakai......tak kesah samada baju tu untuk superman..spiderman or keluangman...Ianya akan jadi cantik menarik tertarik kau memang da boommm..eh..ada ruffedge disini?autograph pleaseeeeee.......Semua baju yang korang beli..semuanya akan jadi cantik...kalau korang pandai sesuaikan dengan tema.Kalau majlis tema denim..sila pakai denim..jangan nak pakai songket kalau teringin nak kena halau......



I suka heels ni..nak!nak!nak!..tapi sygkan..i dah terlambat..heels bersaiz kaki donaldku.....sudah habis di pasaran online.Padan muka...padan muka...padan muka...Kau menangis..meraung....menjerit pun tak boleh buat ape kan..Itula..Orang Lambat Selalu Rugi.Sape yang rugi?Anis kah.Owh..pastilah bukan...Si penjual yang rugi sbb Anis Tak dapat beli heel itu.KAHKAHKAH.....Pujuk Hati..
Actually..i tak penah pun nak try order untuk mana2 barangan di mana-mana website.Tapi i rasa..selagi u percaya terhadap website tersebut dan yakin diri..u can go on...It is like e-bay....membeli secara online..sgt mudah bukan....

Takpe..i still waiting for another heel to be update by this website.So..kalau ader yang lawa...sila jangan berebut dengan saya.Kang i sawan jadi hantu...nak kene cekik????

Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar