Friday, May 15, 2009

Yang Best Dan Tak Best

Perasaan hari ni bercampur baur..kalau boleh dicampukan semua perasaan ni..i rasa boley menjadi chocolate caje yang sangat sedap sekali..aik..nape nak cakap pasal chocolate cake plak..ye..SAYA TERINGIN NAK MAKAN CHOCOLATE CAKE SEKARANG...haha..sudah menjadi kuat makan sekarang..cis..jangan gemuk..jangan gemuk..haha

Dari pagi tadi i rasa macam-macam....sekejap perasaan best tu datang..jap perasaan tak best datang...macam chipsmore..'sekejap ada sekejap takde'..yeah..maka tema hari ni adalah bercirikan kechipmorean....( owh..apakah itu kechipmorean ..haha.. )

I - Yang Bercirikan Best

I berjaya memasang braces di gigi hari ni..actually niat di hati ni memang dah lama nak pasang braces.since dari i kat ukm lagi.dulu time i kat ukm..i ader buat..buat yang unpermanent.tapi hangat-hangat si tahi ayam..yerks..tahi ayam tu hangat ke?sungguh geli orang yang mencipta peribahasa..mesti penah pegang tahi ayam..~geli...serius geli~

So bila hari ni dah berjaya..rasa best sgt..dah berjaya..sbb dah lama impiakan gigi yang rata..then pasni leh wat whitening lak..pasti gigiku cantik macam sarimah ibrahim nanti..dan..macam angelina jolie juga..opps..itu bibirku.haha..perasan..takpe..~i wish~

II - Yang Bercirikan Tak Best

I dengar berita yang pada asalnya i rasa boleh di timbang semula rupanya bukan jadi 'ramalanku benar-benar belaka'..i jadi rasa sangat tak best bila i tau yang sambutan hari guru akan di buat berasingan..sesi petang dan sesi pagi...sighhhh..baru plan taknak mengajar hari tu..then dah kene mengajar..cis bila nak appreciate cikgu ni...dahla 2 hari lepas i semangat je conduct sketsa..then..today dah jadi tak semangat..'semangat yang hilang'....serius tak best sbb tau sambutan hari guru tak best sekadar baca perutusan..nyanyi lagu..baca ikrar..sketsa?akan dibuat pada waktu pagi..sighhhh...cis...takde surprise langsung..cube la wat kek besar potong ramai2 ke...dan kek itu haruslah chocalate cake..wa..sedapnye..then buat la pertandingan makan kek..pastila i yang menang...makan paling banyak..wa..sangat lapar..hahaha..

Tak bestkan.serius tak best..takpela..sambut with my frens pun sudah dianggap bagus bukan..sebab itu lah kawan adalah segalanya..sila hargai teman anda...dan rasa nacam nak g karaoke dis weekend..nak nyanyi!!!



video

Ingin aku bertanya

Tidak jemukah kau mencuba

Ingin terus menggoda

Melempar kata-kata cinta

Masih aku bertahan

Ku tak semudah kau fikirkan

Namun tidak kau bosan

Selalu mahukan perhatian

Sekian lama telah kau pendam

Harapan dan angan untuk hidup bersamaku

Berilah masa hingga ku sedia

Namun kau tak mahu memahaminya

Oh, No!

Cuba kau memaksa

Apa kau gila

Khabarkan pada semua dengan bangga

Ku teman wanita kau benar gila

Reka cerita kita bercinta

Oh oh..

Ingin aku hargai

Kesanggupan kau menantiku

Ingin juga ku balas

Perasaan kasih ku lafaz

Masih lagi ku cari

Jika ada cinta di hati

Namun tidak ku temu

Rasa cinta di jiwa ku

Sekian lama telah kau pendam

Harapan dan angan untuk hidup bersamaku

Berilah masa hingga ku sedia

Namun kau tak mahu memahaminya

Oh, No!

Cuba kau memaksa

Apa kau gila

Khabarkan pada semua dengan bangga

Ku teman wanita kau benar gila

Reka cerita kita bercinta

Oh oh.. Hentikan saja mengekoriku

Setiap masaalah dan ku tak kau hirau

Tiada cara bisa ku ubah

Kerna tak mudah untuk dikau menyerah kalah

Sekian lama telah kau pendam

Harapan dan angan untuk hidup bersamaku

Berilah masa hingga ku sedia

Namun kau tak mahu memahaminya

Oh, No!

Cuba kau memaksa

Apa kau gila

Khabarkan pada semua dengan bangga

Ku teman wanita kau benar gila

Reka cerita kita bercinta Oh oh..

Oh, No!

Cuba kau memaksa

Apa kau gila

Khabarkan pada semua dengan bangga

Ku teman wanita kau benar gila

Reka cerita kita bercinta Oh oh..

Oh No!

Cuba kau memaksa

Apa kau gila!

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI