Sunday, May 24, 2009

Trauma

Petang tadi i tgk Cerita Artis Malaysia..ulangan Abby Abadi..sangatlah tabah i tgk Abby..n itu telah menambahkan inspirasi diri...mean bukan i saja menjadi mangsa kegatalan dan keegoan lelaki...n lucky i still lagi in bercinta mode...kalau dah kawin macam Abby..pasti lagi sengsara bukan...n i sedih kat part anak Abby cakap...

"Papa..balik la papa...Danish nak macam dulu2...."
Serius..i tersentuh dgr Danish berkata macam tu...n..i pun nak bahagia macam dulu2..tapi bukan bersama lelaki itu...~trauma~


Tiada lagi airmata
Bisa ku tangiskan lagi ( tak guna menangis )
Tiada lagi guna bermadah ( tak gune merayu )
Tempatku bukannya di sini

Sepuluh tahun ku menghamba padamu ( 8 tahun saja )
Tak ku pinta lebih daripada
Tulus cinta ( harapan dulu)
Namun kau menoda
Berkecai mahligai kita ( mahligai belum terbina )

Tidak pernahkah kau terfikir
Kemungkinan yang berakhir
Tidak pernahkan tersingkap di minda
Wajah kita sekeluarga ( tiada kaitan )
Sekelip mata berubah segalanya
Tiba-tiba dunia daku
Gelap gelitaTak menentu halaMelihat kau bersamanya ( dulu ya..sekarang tidak ..i'm more stronger..lantak kau lah )

Trauma yang melanda
Menikam-nikam jiwa
Selemah ku lemah
Daku berserah
Trauma yang ku rasakan
Hanya pada Mu TuhanYang memahami
Pedih di hati
Tiada pengubat bisa merawat luka
Ku dalam trauma… ( trauma untuk tgk muka ex )

Walau seribu pujuk rayu ( tak pernah merayu..sudah bahagia bersama teman baru )
Tak mengubah pendirianku
Sekali kau menduakanku
Selamanya tertutup pintu ( ini sangat betul 900% )
Biar daku membawa diri ini ( i'm happy with my life now )
Pergi jauh takkan kembali ( tak pergi jauh pun )
Ku mencariKetenangan hati ( ayat tiada kaitan )
Cuba lenyapkan trauma ini ( tiada kaitan )

4 comments:

Tyazizul said...

busan dowh ngn laki..

zaina said...

br ni bergosip lam blik guru..
ngan kak yus, niamh, rodiah n yam..
depa tgk semanis kurma..
ade ke jemput memey..topic psl remaja..
kan ke memey tu rosk akhlak..
bongok btol p jemput dia...
depa suma tensen n melaut tgk..
trus xde mood nk tgk smpi abih depa kt..aku gelak j dengo..tp aku pun meluat tgk memey..hahahaha

ADORA said...

yeke..nak masuk kump B jugak jaga exam..mcm best je groupmate die

ADORA said...

tya..boys are suck!!!

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI