Wednesday, May 6, 2009

Today's Entry:Version 2

AMARAN : ENTRY TODAY TERPAKSA DI BUAT DALAM 2 VERSION UNTUK MENGELAKKAN KEBORINGAN PEMBACA

I suka rabu...tapi membenci isnin..kerana rabu sgt free..hari yang sgt tiada kelas...so datang sekolah hanya untuk menggoyangkan kaki sambil menyanyikan lagu..'hip hip hooray'..lagu amat sesuai dengan tema...

Tapi today membuatkan i rase nak catatkan dalam diari

"RABU DALAM SEJARAH"

Sebab 1st time in my life selama 23 tahun ..i tgk orang histeria..ramai2 plak tu..sgt takut sbb i mmg penakut..even kalau bagi audibles berunsurkan kehantuan di ym pun i tak suke ok...

I tak sangka plak sekolah i tu agak keras tempat die..sampai students can be like that..sumpah lepas ni mesti i takut nak tido sekolah...tolong..tolong.....

........... new post ..............

Esok ada pertandingan pesta pantun peringkat daerah..so sbb SEMUA SUKE ANIS..maka i pun sudah pastilah akan terlibat dari pagi sampai petang..mampukah nak bangun awal??~sighhhhhhh~

Ok..stop blogging..stop facebooking..stop ym..i nak buat soalan exam..amat tergoda dengan dugaan ini..sungguh sexy kamu wahai blogger n facebook..membuat i sentiasa tergoda..:P

Entry akan bersambung esok....

No comments:

PHD IS A LONELY JOURNEY