Saturday, May 23, 2009

Sudah Pukul 4 Pagi..

Sekarang sudah pukul 4 pagi..mata tak lelap lagi.. ketagih nak baca blog orang..bila lagi mau baca kalau bukan hujung minggu..hari biasa...tgk pada keadaan diri..kalau dah penat tahap gaban..bukan setakat facebook..blog pun i taknak bukak..baik tgk tv sambil merehatkan diri....then tido....itu lebih indah bukan....

Life as a carrier girl sgtlah hectic..dan barulah sekarang i memahami kawan2 i yang dah kerja..mengadu dekat i time i final year dekat UKM tercinta dulu....
"kerja tak best..belajar lagi best"

dan i akan cakap...

"best pe kerja...ada duit..boleh shopping"

Now...baru i rasa..memang tak best kerja.5 hari akan terisi dengan kerja dan hanya memikirkan kerja.2 hari rehat.Tapi tu belum lagi klau pengetua tak dengki...nak sep kan cuti ckgu dgn buat kokurikulum pada hari sabtu..pasti hati tak ikhlas..menyumpah nyumpah..bukankah hari sabtu hari cuti dan untuk kamu keluar g tgk wayang @ shopping @ bermain bowling bersama rakan..indah bukan.kenapa nak ganggu sabtu ku?~sighhhhhhh~

Memang tidak enak kerja..so i rasa...pilihan terbaik..adalah...

tak kerja..tapi duit masyuk supaya kau boleh shopping...HAHA

Angan2 saja..pastilah tidak tercapai bukan..tapi i rasa...my dream come true lately...

1. Nak makan chocolate cake ( dah dapat walaupun bukan chocolate indulgance )

2. Nak surprise sempena hari guru ( my students dah buat )

3. Nak bunga ( dah dapat sempena hari guru )

4. Nak cupcakes ( belum dapat )

So..boleh jadi juga impian itu jadi kenyataan..wink...

~wa..bestnya..mari tido mimpi best~

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI