Thursday, May 14, 2009

I Wish....

Hari in khamis.Dan pagi tadi buat kali ke empatnya dalam seminggu i datang awal ke sekolah iaitu pukul 10 pagi..sangat tak suka datang awal sbb nanti i akan terasa lama sangat kat sekolah..then mulala fikiran negatif merasuk kepala iaitu..'saya tidak mandi tengahari..busuk kah saya?'..haha..rase alergik tak mandi tengahari...sbb bukankah tengahari itu panas dan kita perlu mandi??

I bukan suka2 nak datang awal ke sekolah.Ada kerja nak di settlekan...sebab ada sok sek sok sek berkata

"Rajinnya Anis datang awal..."
Cis dari datang awal sek0lah..baik i layan astro hitz takpun mtv..sambil minum air milo..sedap2...This week i bz dengan preparation hari guru...dan isi borang maklumat murid...dat why asyik kene dtg pagi yang pastinya akan menggelikan ginjal i bila nak bangun pagi..dan mandi..dan bersiap dan ke sekolah..dan balik pada pukul 6.30..ahhh..tak rela!!!serius tak rela...

Tengahari tadi i ada rehearsal untuk hari guru..i incharge students for sketsa..sgt tak boleh blah kan..hari guru pun cikgu yang pikir nak buat apa bagi meriah..~syoook sendiri~...hehe..tapi takpela..hidup cikgu kan untuk students..cuma i wish juga..sepanjang i jadi cikgu ni...hopefully ader surprise untuk i sempena hari guru..because i sgt suka surprise...sbb pasti ianya akan teruja dan terharu dan terasa disayangi...biarpun maybe it is not this year..mungkin next year ke..next two years ke...~i wish~

Today..kejadian histeria di sekolah i mengganas lagi..i ingat after last week dah buang semua benda tu..kejadian ni takkan datang lagi..rupanya macam makin ganas je...serius i takut.hari ni pun dalam 5 orang students yang kena serangan histeria n i ada hantar one of them balik rumah.tapi sekarang i rasa macam tak selamat kalau masuk toilet..tak selamat kalau jalan sorang kat sekolah..serius rasa tak selamat..how i wish keadaan kembali aman..di hindarkan dari serangan makhluk itu n i makin bertambah seram bila dengar my student cerita diar tgk makhluk tu warna hitam dan berbulu mata merah..omg!!saya takut...cepatlah keadaan kembali aman..saya takut...~i wish~

Petang tadi balik sekolah dalam keadaan mengidam nak makan bubur nasi..so bile dah mandi dengan keadaan yang sungguh wangi..ops..dah segar sekali..sumpah segar..sbb tu i suka mandi...rasa nak pergi sunway lagi..tapi dah busan nak pergi tambun..tapi tak pernah lagi pergi the carnival sungai petani...wajib pergi..haha..i memang suka tempat bercirikan keairan..kecuali berkelah di air terjun..ajaklah i.i langsung takkan teruja k..sbb i sangat jahat orang yang suka berkelah di air terjun..suka buang pampers baby merata-rata..takpun bekas polistrin..~geli~..sbb tu tak suka air terjun..setakat main di gigi air bolehla...


*dush*dush*dush

Sekali lagi entry tiada kaitan..eh..boleh ape..

~i wish i nak g the carnival dan tempat bercirikan keairan yang lebih extreme one day~

Ok..kita kembali ke alam mengidam tadi iaitu sejenis bubur ayam...so i pun ajaklah my sis g makan marrybrown.but before dat i singgah dekat bank islam untuk withdraw duit..suddenly after i dah hbs withdraw duit..i sangatlah berasa #$@^%$& bila ada 1 kereta ni blok kereta i yang comel..sungguh stupid kan..tempat lain di sebelah kiri n kanan byk je lagi..tapi saje je nak bloking..mungkinkah die jeles tgk kereta i comel sgt..then mula nak tunjuk tanda2 protes..hello man...tak baik bully pemandu perempuan..sgt keji...sighhhhhhh...nasib baik die cepat sedar dengan kelakuan keji dia tu..then baru terhegeh hegeh nak ubah kereta diayag tidak comel..jealous2

Tapi sometimes driver dekat cn memang mencabar ginjal i pun..sometimes ada yang nak laju taraf schumacer tapi tak perasan ke ni bukan highway..cn pekan comel jela..engkau nak speed taraf enjin turbo pun memang la tak bley sbb ni kawasan pekan..hello..nyahkau ke sepang...tunjuk hebat la konon..then ada plak yang bawa taraf bersiar siar...over pelan..tu lagi mencabar..tambah2 bagi i yg memang suka nak rushing sbb konfem tiap ari suka lewat g sekolah..so bila jumpa pemandu bersiar siar di pekan comel..pasti la i rasa macam nak jadi casper je..terus tembus kereta die..i duduk depan...oo..mentang2 keretaku comel..jealous ke tak puas tgk..i wish sgt driver yang macam ni takde..nyahkah..aku benci...~i wish~

Hidup penuh permintaan..ala..adatlah tu..engkau nak beli kasut baru pun buat wish dulu kan..

"nak beli kasut bulan depan"

So sangat normal la kalau hidup di selubungi permintaan.....lainla kalau engkau lahir..dikurniakan tiada nafsu...pasti la memang takkan mintak ape-ape...kan..

Tapi permintaan terbesar la dalam hidup.....nak kebahagiaan..


~i wish~ ~i wish~ ~i wish~

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI