Friday, May 8, 2009

Histeria Part 2

Kecoh...kecoh sgt sekolah i 2hari kebelakangan ni..kecoh dengan kes histeria yg memang history..uceh.......

Ditambah pula dengan i teacher on duty dis week.menjadikan life begitu hectic dis week...dan sophistikated..haha..tiada kene mengena..tapi saje nak tambah.. :P

I mmg takut dengan kes histeria kat sekolah i..even nak jadi rescue ranger apatah lagi power rangres apatah lagi powerpuff girl pun i tak berani...Students datang dekat i..dengan keadaan termengah mengah

"cikgu..cikgu..ader student histeria lagi dekat surau"

I dengan perasaan tidak membantu nya boleh jawab

"tunggu ye..cikgu panggil cikgu lain"

Maaf ye..cikgu memang tak boleh tolong...i'm not go go power rangers..tapi masih mengekalkan ciri2 wonderpets.. akan sentiasa bekerja sama tak kire masa..ok ubah topik:P

Tapi pengalaman histeria kat sekolah i memang bagi new experience for me..I dapat la usha dari jauh macam mane nak ubat orang yang kene rasuk ni kan..n the thing yang i nampak..ustaz kat sekolah i guna lada hitam...then bila ustaz baca surah..student tu akan mengamuk dan menjerit..

"kamu yang kacau tempat aku..'

eee..serius serammm..tak berani tgk lame2..i blah......

Yang i dengar cerita from the other teachers kat sekolah i...punca histeria kat sekolah i because sekolah i ader tebang satu pokok kat belakang sekolah sbb nak buat penambahan kantin...pokok tu kata jadi tempat bermain main benda itu..

Ee..serius takut..time i tulis ni pun suddenly hati berdebar..bulu roma rase nak naik...sbb i tinggal alone now...

So dipendekkan cerita...sbb takut nak cerita hantu panjang2..pagi tadi saja lebih kurang 7 orang student yang kena histeria..semalam 2 orang...so i dgr2 cerita jugak..hantu tu pun dah di tangkap ustaz dan di buang ke tempat lain...mm..ala2 expose mistik i rase..

Petang tadi pun..my school ader buat bacaan yassin dan Alhamdulillah..petang tadi dah takde students yang kene histeria menyebabkan hari last i on duty menjadi tak bz sgt..yeay!!!

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI