Monday, April 20, 2009

Sweet Beautiful Young Lady With Brain

SWEET BEAUTIFUL YOUNG LADY WITH BRAIN

haha..ayat macam tak bley blah kan..but it is me..biarla orang nak kate i perasan ke ape..ikut suke..it is myself..n..ikut suke i la nak kate ape kan..( mcm emosi je..tapi i'm ok!! )

ish..kenapa plak tiba2 tgh malam ni nak cakap yg bukan2..mamai ke anis ni?takla..anis tidak mamai..tapi anis saje je nak meluahkan perasaan sorang2 tentang dirinye..yeah..dia adalah

SWEET BEAUTIFUL YOUNG LADY WITH BRAIN

diulangi

SWEET BEAUTIFUL YOUNG LADY WITH BRAIN

cukup..anis cukup..ko tak tau ke yang orang dah naik meluat dgr quote tu?tapi hati anis tetap berkata..biarla..itu yg die rase ttg dirinya..ishhhhhhh...kenapa perasan sgt ni??bukan perasan la..this quote mcm seolah olah membangkit kan spirit dalam diri ni..

mmm..mengapa SWEET BEAUTIFUL??

~sbb anis rase die cantik ( anis mmg perasan sekarang..haha ) and sweet iaitu manis..lol..so..why
nak rase gelabah kan bile her relationship is over...she can find someone..wish2~

mengapa pula YOUNG LADY??

~sbb anis masih muda..baru 23..and become 24 soon..so mase panjang lagi..lain la kalo kamu tu
32 or 42..tu kene la risaukan bile relationship is over..mm..bagus2..thumbs up~

WITH BRAIN??

~sbb anis tergolong dalam golongan bijak pandai ( mm..perasan lagi!! ).so anis takkan berpaling
ke belakang or biarkan dirinya di perbodohkan..oh tidak!!!.

ok..sudah jelas sekarang??i have reasons..so it doesnt matter if i said that i am

SWEET BEAUTIFUL YOUNG LADY WITH BRAIN..

~muah~muah~muah~

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI