Perutusan Raja Sehari



Texting : Message received from Yanti 019XXXXXXX ( no telefon dirahsiakan kerana tidak mendapat kebenaran empunya diri :P )




"Aku xksh.nsb baik ada kawan aku yg peramah ni,bley tlg sampaikan jmputan.Kad nex week aku stat edarkan.tp sape2 yg ko jumpa,kwn skola kt,ko jemputlah.Aku wakilkan ko "


Ok..kawan2..itu bukti ye..bukan anis pandai2 or mereka cerita...YANTI dah nak kawin ngn tunang tersayang..( wah..bahagia2 )...30/5 ni..so kepada sume kawan2 sekola yg terchinta..kwn2 KMPP yg knal YANTI..bley la free2 kan mase dtg ke teluk intan time tu..alamat umah die?tak ingat..akan di update kemudian...


Yang penting i sedang menjalankan amanah yang diberikan..hehe...iaitu menjeput kwn2 ke majlis nye..takpe YANTI..ko kan forever fren..so i will help you..ngeh2..


P/s : gambar diatas adalah untuk tujuan publisiti bagi sape2 yang tak knal yanti..( ayat jahat je )

Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar