Tuesday, April 28, 2009

It Is Not Me!!!!!

I just talked to my fren on the phone..bercakap ttg diri..mmg..lately i feel yg i am not Anis before..anis yang mempunyai tinggi cita2..high passion...siyes now i dah jammed!!!

Tolong la tuhan..actually i mmg tak suke life i now..sgt busan ok....

Kadang2 i tak tau sama ada i ni tak bersyukur dengan nikmat tuhan or wat..tapi sekarang i cuba untuk mejadi diri sendiri..menjadi anis yg sebelum ini..not anis now..anis now like berpura pura saje..when it have a block..sometimes ur heart akan meronta ronta..n..itulah yang anis rase sekarang...

Anis mmg tak suke dengan life die here...sbbnye..she doesnt have fren here..kawan i tanye tadi...

"kenapa u suke online je?"

mm..sebenarnya anis tidak begini..bukan suka nak online sgt pun..she more like hanging out with fren.lepak2..but...dengan siapa die nak kuar kat sini?place pun tak menarik...~sighhhhhhhh~

sebab itu anis suke online..smbg with her fren here..takpun i layaning my blog..update new movies..at least i have something to do..rather than mengadap tv..i'm not tvholic...except for my favourite tv show...so i juz watching sometimes...

Now...i rase my brain pun tak berkembang..my english rase dah makin worst...coz application in daylife dah become less..beside..i now mcm tak byk bergaul with dunia luar sgt..so siyes i cakap..sumetimes it make me jammed..n..itu bukan anis!!!anis is a girl yang sgt suke update ttg fashion n gadget..mostly she update by hanging out..then find a new gadget..i update kat intenet..then i will find it..that is anis..but now..mmg i dah lame tak buat mcm tu....kat mane nak cari benda2 camtu kat cn..now i nak cari tudung with my taste pun takde..terpaksa la pakai tudung bawal..bawal pun bawal la..~sighhhhhhhhh~walaupun dah mcm tak update fashion..uwaaaa!!i'm sick of dis...

Tapi bila disini..Anis mcm dah hilang mood nak wat mcm tu..kemana mood tu hilang..i pun tak tahu...sedih.. :(

Ok..tak mau nagging banyak2..i just want to tell what i'm feeling now..sometimes rase mcm nak pindah tempat keje..but i know..it is imposible..n..bile terpk..sometimes i feel,i ni tak bersyukur ke?i kan dah tgl ngn family..actually..i bukan tak bersyukur..but juz want to be a real anis..then anis sbnrnye..tak suke hidup kebergantungan sgt...n..she really want to feel pengalaman balik kampung..like before...it is the best moment..drive jauh2..takpun berebut rebut cari tiket bas..bw beg besar..n it is nice feeling when u miss ur mom.....

I think i should stop now...it will make me feel more sad.. :( kerana disini anis have to be like not anis.....

No comments:

REVIEW: DTOX NATURAL SENDAYU TINGGI