F.R.I.E.N.D.S

This entry i dedicated to my friends..SAYA SANGAT SAYANG KAWAN2 SAYA..ok..kepada kawan2 sila rasa terharu sekarang...hehehe..

I tak tau kalo i hidup without my fren..rasenye i kot org yang 1st jadi mereng kat world ni..sbb i rase kawan i sgt care kat i..so..without my fren..sape lagi nak care n kat mane lagi nak mendapat kasih sayangkan..hehe..cakaplah kalo nak cakap i perasan..but it is my feelings ok..so..jgn siapa kacau!!

To show my fren is a good fren in the world...yang sgt baik hati..yang sgt care di kala susah n senang..yang sgt prihatin...ya..itu semua adalah kawan saya..jadilah yang terbaik seperti my fren k..semalam i rase terharu plak..becoz after i write my entry about IT IS NOT ME..pagi tu i call EMA..then she said..

"Anis..tgh bace entry ko tu..sgt paham perasaan ko..dah la asyik keje je kan..aku dis week tak balik Taiping..takpe nanti kite plan lain"


~TERHARU~

TQ..TQ..even jauh..tak bley buat ape..cukup la sekadar memahami..itu pun i dah rase di appreciate sgt...Thanks EMA..

To TYA..thanks..u such a good fren..sgt baik ok!!u give me a lot of support when i'm down...then banyak bagi idea2 bernas yg sgt mengembalikan self-esteem ni kan..kalo takde TYA..takde la terwujud nye blog ni..sbb before dis i mmg dah really2 down nak tulis blog lagi..dat why MY HEART terpaksa di tinggalkan....

To ANNIE..although we separate with distance..only meet in YM..tapi sgt berterima kasih ok..tak henti2 mendengar masalah i..walaupun i rase i dah ulang2 banyak kali sampai i sendiri pun tak larat nak cerita..tapi ANNIE tetap melayan...biasala.wanita berhati duka..pasti mcm nak cerita je ape yang terbuku di hati...

To IFA..tak sangka plak both of us jadi close sket now..dulu mcm tak sembang sgt kan..tapi tak sangka ko pun prihatin dgn nasib i ni kan..yela wanita di tindas..n..automaik di sini nak melantik ko sebagai Menteri Pembangunan Wanita dan Masyarakat..coz sikap yg prihatin k..oyeahhh..

To KAK JU...nice to be ur mailto:fren@adik..hehe..nampakmpak manja gituwwww...sgt care with my story yg sedih itu..sgt tak sangka..tq2..nasihat mu mmg best..tahap kaunselor.. :P

To ZAMIR..thanks menjadi pendengar setia walaupun i tau kdg2 dah busan nak dgr kan..hehe..takpe..lepas ni no more sad story from anis..hehe

To LAA,WUKONG,NALIM..sgt berterima kasih menghiburkan n buat lawak time i ngah susah hati..even kdg2 feel tak la lawak sgt..hehe..mesti kecik ati kan..:P..tapi sekurangnye bile laugh with u all.mcm hilang sume benda yang di pikirkan..bile nak lepak THE CURVE lagi??

To NIZA,ZAINA,SHIMA,ZILA n GOPI..thanks be the best fren in school...at least all of u can make me laugh when my heart feel sad...

To my fren yg tak tertulis nama disini..doesnt mean anis dah lupe or belagak sombong or perasan bagus...tidak..tidak..tidak..kamu sume pun memang best ok..

Thanks a lot my fren..kalau kamu sume takde..i rase..i pun tak setabah ini..n i rase my life dah back to normal now..kalo tak ala2 nak mereng pun ade..just want to fins another happiness now..hahahaha..tamak!!yeah,,sape yang tak nak happy tahap dewa kan...tahap teruja..tahap paling hyper active..hehehe
I LOVE MY FRIENDS!!



































Comments

Popular posts from this blog

Info Buat Cikgu Yang Nak Sambung Belajar FREE

Entry Yang Terlambat

Jalan Jalan Di Bandar Muar