Thursday, April 23, 2009

Crazy or Gila Ke?

Perempuan dan isu2 pengoratan mcm tak lari je..tambah2 lagi kalo cun..or hidung tu mancung sket..tak pun mata nye bulat..kulit nye gebus...perghh..lagi ramai la kan org yang nak que..kadang2 siap leh jadi traffic lagi..n..mula lah si jelita akan berkata dalam hati....eh cantik nye aku..bangga2..:)tapi yang [asti anis tiadak berasa begitu kerana anis adalah insan yag biasa2 saja..~dush*dush*dush~sedar diri...hehehe...

Tapi penah tak korang kene ngorat dengan cara yang paling T%SFT%#@....ooopss....bagi i ini bukan lagi mengorat..ni menyemak..menyemak hidup sbb suke mengganggu..rase kalo bley nak halau je org2 macam ni dari menyemak kan inbox..telefon...n hidup...

Nak di jadikan cerita malam tadi mata ni macam mengada ngada sikit..minta untuk di manjakan depan pc..sbb dah lame kot die tak berasmara depan pc..asmara??haha..hanya untuk pembaca 18 tahun ke atas..dan memahami apakah maksud itu dengan erti kata lain..bermanja manja...dan menurut saja kata si mata iaitu layan la pc..tak puas ni tgk pc.. :)

Pukul 3 pagi..i dapat call dr no tak di kenali ..tapi malas nak angkat sbb no tak knal...just i texting

'sape ni?'

i texting coz suddenly i teringat..lately kawan i anne suke msg malam2..maybe she use someone phone..so better i tanye...msg itu di balas..

'S**m.Anis kan.Boleh knal?minat u la.."

cis..i mmg dah hilang mood..siyes totally..siyes tak suke cara murahan sebegini..tapi lelaki ni macam naik syook lagi bile i msg

'Sorry..i tak knal'

dengan harapan msg tu dah stop sampai situ

'I selalu jumpa u..kat Parit Buntar..nak tegur..segan nak cakap..sudi ke nak kawan ngn lebih rapat.dah ada pakwe ke?'

siyes..lagi buat i hilang mood..1st i tak suke kalo org nak kawan tapi tanye pakwe..hello..kalo konsep i berkasih biar 1..berkawan biar 1000..bukan seperti my ex yang berkonsep kan berkasih biar 2...owh..tidak!!ape plak nak share2..tak bley ok..eh saya seperti emo sekarang.ok ngaku...mmg emo bila pk kan camtu..kepada pembaca..harap memahami..i br clash ok...kdg2 mmg teremosi..dan sgt beremosi..tapi anis tetap anis..mampu terseyum dan kelihatan cantik...~sighhhhhh~

dan msg itu terhenti di situ..tanpa balasan..suddenly..si emo emo pun membalas lagi...

'Diam takut la tu.Berani kerana benar ma.Boleh jumpa?apa kes ni..sepi ja..takda orang ke?'

Korang rase macam hampeh gile tak ayat tu..buat ayat main kasar lak..dah la tegur org not in a proper way kan...suddenly mmg mcm nak kene senarai hitam kan je no ni kat maxis....maxis..sila tolong saya!!sbb saya dah busan dis no keep miscall n disturb me since 3 hari lepas until now...~sighhhh~

TOLONG!!!!..ader ORANG GILA!!!!!

~b4 end dis entry..juz want to mention....no telefon i dah macam public now sbb i kan ajar tusyen..so no telefon harus di war warkan dan tak mo tukar sbb anis sgt sayang dis no coz dah 10 years pakai~

No comments:

PHD IS A LONELY JOURNEY